Despre noi

Bun venit in lumea minunata a copilariei, a viselor si a relaxarii! Aici este locul devotamentului pentru lucrul bine facut. Aici gasesti modele perfecte de tinute pentru somn, pentru relaxarea din confortul casei sau cadoul minunat pentru cei dragi.

Credem ca toate povestile frumoase se nasc din cautari cotidiene, din pasiune si din dorinta. De aceea, in conceptul brandului AMA Pijama am pus tot ceea ce iubim:

imaginatie

creativitiate

calitate

materiale prietenoase cu pielea si cu mediul

lejeritate

eleganta clasica

design original

si foarte multa dedicare

Suntem orientati catre rafinament, lux discret si ne dezicem de sintetic.

Si pentru ca aproape jumatate din viata o petrecem in pat, dormind, avem nevoie de o imbratisare calda si prietenoasa!

Pijamaua este "ceva-ul" care ne insoteste acasa, in patul nostru sau in pat strain, de ce nu, in calatorie sau in lumea viselor. Uneori si pe strada.

Este martor al povestilor noastre, ne tine de cald sau de urat, ne stie tainele si ruga de dinaintea somnului. Este sfetnic de noapte si arhanghelul de dimineata in raze de soare si miros de croissant.

Pijamaua AMA te cuprinde bland sau te lasa liber, te scoate in talpile goale la fereastra, ca sa vezi cum va fi ziua ta, sa descoperi daca a nins sau daca razele te cheama la joaca!

AMA Pijama este pentru tine, pentru copilul tau si pentru prieteni. Este cadoul perfect, ce alinta simturile si este surpriza pe care o astepti.

Si daca te intrebi cine este AMA... atunci va trebui sa ne cunosti personal!

parallax background


Conceptul AMA Pijama


Depunem efort continuu pentru crearea unui produs deosebit, unic prin design si calitate si facem productie etica in Romania.

Depunem efort continuu pentru diversificarea modelelor fara a abdica de la princiipile noastre si mentinem permanent o directie exclusivista de stil, adaptata standardelor din fashion.

Lucram cu producatori internationali de top in materie de tesaturi, iar materialele noastre au certificari OEKO-TEX, care subliniaza grija noastra fata de piele si mediu.

Adaugarea ornamentelor de catifea, dantela, vipusti, broderii, fundite si cusaturi ascunse fac din Ama Pijama o exceptionala alegere in orice anotimp si pentru intreaga familie.