Retur produse

Pasi de urmat pentru retur

Daca un produs achizitionat nu te multumeste pe deplin, il poti returna in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii, urmand doar 4 pasi simpli:

1. Completeaza si trimite formularul de retur pana cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii.

2. Asteapta confirmarea din partea unui operator Amapijama.ro privind inregistrarea cererii si trimiterea curierului pentru ridicarea produsul pe care vrei sa il returnezi.

3. Daca vrei sa returnezi mai multe produse este necesar completarea unui formular de returnare pentru fiecare produs in parte.

4. Pregateste produsul pentru livrare si preda-l curierului.

Important - In cazul in care produsul dumneavoastra contine MONOGRAMA, acesta nu mai poate fi returnat.

Daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom schimba produsul cu unul nou (asta in cazul in care marimea nu este buna sau produsul are un defect) sau iti vom returna banii in contul specificat de tine prin intermediul formularului de retur.

Formular de retur


  Informatii despre comanda:
  Informatii despre produs si motivul de returnare:
  Motivul returnarii:
  Produsul este deschis?
  DANU
  Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de catre AMA Pijama in scopul utilizarii acestora in procesul returnare a produselor achizitionate. De asemenea, declar ca sunt de acord cu termenii si conditiile actualizati conform noilor reglementari europene (GDPR) intrate in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018. Toate detaliile le gasiti AICI

  Design unic
  Design unic
  Materiale de calitate
  Materiale de calitate
  Atentie la detalii
  Atentie la detalii
  Cadoul perfect
  Cadoul perfect